A HidroTrend Kft. már több mint 20 éve biztosítja a HACCP rendszerbe illeszkedő ultraszűrő membrán modulok és berendezések gyártását a megrendelő igényeinek figyelembevételével.

Minden esetben törekszünk a lehető legjobb, ugyanakkor legköltséghatékonyabb megoldás megtalálására és mindezt a környezetünk megóvásának figyelembevételével tesszük,
káros anyagoktól mentesen.

SZOLGÁLTATÁSAINK

VÍZKEZELÉS

Az ultraszűrő berendezések alkalmasak a legtöbb vízben található fizikai, kémiai, biológiai szennyeződések eltávolítására.

IVÓVÍZ TISZTÍTÁS

Magában foglalja a karsztvíz tisztítást, felszíni víz tisztítását és az arzénmentesítést is többek között ultraszűrő technológiával.

USZODAI TECHNOLÓGIA

A  medencék vizéből fizikai eljárással kiszűrjük a kórokozó mikroorganizmusokat, ezért a gyógyvíz fertőtlenítése vegyszerek hozzáadása nélkül lehetséges.

SZENNYVÍZ TISZTÍTÁS

Ipari és kommunális szennyvíz tisztítása főként ultraszűrő berendezésekkel, így megtakarítás jelentkezik a nyers víz felhasználásban és a víz felfűtésénél is.

KÓROKOZÓ SZŰRÉS

Az ultraszűrő teljességgel kiszűri a hagyományos szűrőkön átjutó magasabb rendű kórokozókat és nagyon jó hatásfokkal kiszűri a baktériumokat és vírusokat (99,9999%).

MEMBRÁN ELJÁRÁSOK

RO / NF vízelőkészítés, MBR bioreaktor, töltő-ürítő rendszerek, vízforgató rendszer, valamint mobil ivóvíztisztító berendezések stb.

Az ultraszűrő egy vegyszermentes fizikai gátat emel az eleven vagy elölt gombák, vírusok, baktériumok elé, hiszen pórusméretének köszönhetően szűri ki azokat a vízből.

Akár

100 %

szűrési hatékonyság

20 év a vízkezelésben

Büszkék vagyunk arra, hogy a 90-es évek végén az elsők között alkalmaztuk a Membrana (3M) által fejlesztett ultraszűrő modulokat, így azok magyarországi implementációjához is nagy mértékben hozzájárultunk.

Célunk, hogy minél több létesítmény számára biztosíthassuk fejlett, környezetbarát megoldásainkat és ügyfeleink számára egy újfajta alternatívát kínáljunk.

Elérhetőség:

+36 20 962 0556

8800 Nagykanizsa, Lendva u. 7.

© HidroTrend Kft.