ALKALMAZÁSOK

Részletes technológiai, üzemeltetési leírásokért és alkalmazási riportokért tekintse meg tájékoztatónkat:

Tájékoztató letöltése

IVÓVÍZ TISZTÍTÁS

Elsősorban az élelmiszeriparban tevékenykedő vállalkozások számára biztosítjuk ultraszűrő technológiáinkat az ivóvíztisztítás terén, hiszen vegyszerek használatára itt nincs lehetőségünk, másrészt kiemelt fontosságú az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen ásványi sók megőrzése.

Az alkalmazás területei azonban rendkívül széleskörűek az italgyártástól kezdve a mobil víztisztító berendezésekig, minden problémára tudunk megoldást biztosítani.

SZENNYVÍZ TECHNOLÓGIA

Ipari és kommunális szennyvíz kezelésére egyaránt biztosítunk fejlett, költséghatékony megoldásokat. Például a mosodai szennyvizet újrahasznosító berendezés alkalmas a szennyvíz 50-70%-ának visszaforgatására a mosási technológiában. A megtakarítás jelentkezik a nyers víz felhasználásban, a szennyvíz kibocsátásban és a mosóvíz felfűtésénél az energia felhasználásban.

A szennyvizet BOPAC (polialumínium-klorid+polielektrolit) adagolással kicsapatjuk, majd szakaszos vagy folyamatos üzemű ülepítőben zajlik az ülepítés, melyet fejlett ultraszűrő technológiánk alkalmazása követ. Végül UV lámpával vagy vegyszer alkalmazásával zajlik a víz fertőtlenítése.

USZODAI TECHNOLÓGIA

Az ULTRASZŰRŐ nem változtatja meg a gyógyvíz kémiai összetételét, ezáltal a gyógyhatás nem csökken.

A gyógyvizes medencék vizéből fizikai eljárással kiszűri a kórokozó mikroorganizmusokat, ezért a gyógyvíz fertőtlenítése vegyszerek hozzáadása nélkül lehetséges.

Az uszodai szennyvíz tisztítása fejlett töltő-ürítő és vízforgató rendszereink révén egy rendkívül költséghatékony alternatívát kínál, viszonylag gyors megtérüléssel.

Elérhetőség:

+36 20 962 0556

8800 Nagykanizsa, Lendva u. 7.

© HidroTrend Kft.